Zoals velen van jullie wel weten, bestaat onze winkel Het magazijn, uit twee separate delen, door een te laag deurtje aan elkaar verbonden, van ongeveer ieder 50 vierkante meter. Samen met de woonstore unit komen we op een slordige 130 vierkante meter aan spulletjes. Ruimte die gevuld moet blijven, schoongemaakt moet worden, geprijsd moet zijn, en bovenal…… niet door elkaar mag raken.

In onze webwinkel was het al een tijdje wat stiller. De voorraad in de webwinkel is namelijk dezelfde als de voorraad die in de winkel staat. De voorraad in de woonstore, staat los van de voorraad in het Magazijn. En… om al deze voorraad in je eentje bij te houden, alles in te kopen, en alles schoon te maken, en te ordenen, was een beetje veel. Nu de woonstore draait, er een vast bevoorradingspatroon ontstaat en in de winkel langzaam de rust terugkeert, blazen we langzaam onze webwinkel ook weer nieuw leven in , zoals je kunt zien als je de link bovenaan het scherm aanklikt.

De foto toont trouwens het voorportaal van de winkel, een gemiddelde vrijdag, als net alle nieuwe items binnen zijn. Eigenlijk is dit blog dus ook een verkapte oproep. Zoek je nog een leuke vorm van vrijwilligerswerk, weet je iemand, vind je het leuk om met oude spulletjes bezig te zijn, te stylen, fotograferen, enz…enz… meld je dan aan, we kunnen na het opzeggen van onze laatste vrijwilliger, dringend handen gebruiken op de vrijdag en zaterdag. Vrijdag voor hoofdzakelijk de inkoop , cq bevoorrading en stylen van de woonstore, en zaterdag voor het runnen, stylen en fotograferen in het Magazijn. Meer info : info@homestylecollectibles.nl

cof

 

Written by Mark van der Werf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *